Sposób przygotowania:
Bananowiec
Masło miksujemy na puszystą masę razem z cukrem , cukrem waniliowym i jajkami.Dodajemy banany i miksujemy.Rozpuszczamy galaretki cytrynowe i studzimy.Tężejacą galaretką smarujemy biszkopty ułżone na tortownicy i pozostawiamy do wchłoniecia. Reszte galaretki dolewmy do masy bananowej i wkładamy taka masę do lodówki na około 10- 15 minut aż delikatnie bedzie tężeć.W tym czasie roszpuszczamy galaretkę brzoskwiniowa.Tężejacą masą bananową wylewamy do tortownicy z biszkoptami i wkładamy do lodówki do zastygnięcia.Na wierzch układamy startą czekoladę na tarce i winogrona.Na koniec zalewamy galaretką brzoskwiniową i wkladamy ponownie do lodowki az galretka zastygnie.Smacznego!
Magdusia1312
jadzia
lora2
yola
ewatu