Sposób przygotowania:
Barszcz
Buraczki kroimy w kostkę (możemy także zetrzeć na grubej tarce). Gotujemy je wraz z pokrojonymi drobno jarzynami. Gdy jarzyny są już miękkie dodajemy pokrojoną drobno botwinkę. Zaciągamy barszcz śmietaną, doprawiamy. Na sam koniec dodajemy posiekany koperek. Barszcz podajemy z oczyszczonymi i ugotowanymi młodymi ziemniaczkami i jajkiem. Smacznego!
![Barszcz Barszcz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-209939.jpg)
![Barszcz Barszcz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-209940.jpg)
![Barszcz Barszcz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-209941.jpg)
![Barszcz Barszcz](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-209942.jpg)