Sposób przygotowania:
Barszcz czerwony -krem
1 -Dowody wrzucić listki laurowe, ziarenka ziela,
2-Obrane i pokrojone w kostkę warzywa. oraz korpus z kurczaka
3- Zagotować, dodać ząbek czosnku i przyprawić do smaku.
4- Następnie wymieszać w miseczce kilka łyżek zupy ze śmietanką, wlać do garnka i wymieszać.
5- Korpus wyjąć z upy obrać zmiksować zrobić małe kuleczki rękoma
5- Wyjąć listek laurowy i ziarenka ziela.
6- Warzywa zmiksować w blenderze na krem dodać do zupy wymieszać
7- Zupę krem przekładamy do talerzy kuleczki z mięska wkładamy do kremu dekorujemy pietruszką i śmietanką 30%
2-Obrane i pokrojone w kostkę warzywa. oraz korpus z kurczaka
3- Zagotować, dodać ząbek czosnku i przyprawić do smaku.
4- Następnie wymieszać w miseczce kilka łyżek zupy ze śmietanką, wlać do garnka i wymieszać.
5- Korpus wyjąć z upy obrać zmiksować zrobić małe kuleczki rękoma
5- Wyjąć listek laurowy i ziarenka ziela.
6- Warzywa zmiksować w blenderze na krem dodać do zupy wymieszać
7- Zupę krem przekładamy do talerzy kuleczki z mięska wkładamy do kremu dekorujemy pietruszką i śmietanką 30%