maggi200

maggi200

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 100]

Barszcz czerwony zabielany

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Ten barszcz bardzo lubią dzieci -i mąż

Barszcz czerwony zabielany

Składniki:

Barszcz czerwony zabielany

 

 

Sposób przygotowania:

Barszcz czerwony zabielany
Aby ugotować barszcz zabielany trzeba :Warzywa utrzeć na tarce jarzynowej .Ziemniaki pokroić w kostkę ,a por w plasterki. Włożyć do garnka warzywa i mięso . Dolać wodę i kostkę bulionową .Gotować 1 godzinę .Obrać wyjęte mięso i dać do zupy . Pokroić i włożyć do zupy. Mąkę rozrobić z kilkoma łyżkami zimnej wody - wlać do zupy i zagotować . Śmietanę rozetrzeć z kilkoma łyżkami gorącej wody i zaprawić zupę. Doprawić maggi . Posypać natką pietruszki .