Sposób przygotowania:
barszcz mało-rosyjski
kawałek mięsa, może być solony, włożyć razem z fasolą. gotować. w połowie gotowania dodać pokrojoną włoszczyznę, kapustę ziemniaki, ugotowane w skórkach buraki, obrać zetrzeć na grubej tarce, dodać do zupy. doprawić zupę śmietaną z mąką, dodać przecier z pomidorów. podawać wsypując na talerze drobno pokrojony zielony koper.
Henia
Henia
agata1722
Henia
Czytam właśnie dokładnie! Po to są składniki, żeby podać wszystkie potrzebne produkty!
elzbieta8960
agata jestes rozbrajajaca....:)) to tlumaczenie powinno krazyc tu jako anegdota ,,,ale sie usmialam.....a swoja droga to powinno byc poprawione i mieso umieszczone w skladnikach.
Henia
Moderatorom nie wolno nic dopisywać, nawet jeśli widzimy bzdury czy błędy. A odpowiedź jest rzeczywiście rozbrajająca. jak chcesz być bardziej rozbrojona, poczytaj ostatnie (nie licz, że jest ich mało!)