Sposób przygotowania:
befsztyk z jajeczkiem
mięso natrzec olejem wymieszać z przyprawami i odstawić
w miedzy czasie warzywa z mrożony moga byc tez świeże dusimy na maśle z śmietaną często mieszając doprawiamy do smaku solą i pieprzem a pod koniec dodajemy majeranek i pietruszkę
plastry boczku smażymy na chrupko i na powstałym tłuszczu podsmażamy befsztyki 3-4 minuty z obu stron na koniec solimy lekko
teraz smażymy jajka i układamy na befsztykach
w miedzy czasie warzywa z mrożony moga byc tez świeże dusimy na maśle z śmietaną często mieszając doprawiamy do smaku solą i pieprzem a pod koniec dodajemy majeranek i pietruszkę
plastry boczku smażymy na chrupko i na powstałym tłuszczu podsmażamy befsztyki 3-4 minuty z obu stron na koniec solimy lekko
teraz smażymy jajka i układamy na befsztykach