Sposób przygotowania:
Berlinki w cieście francuskim
PRZYGOTOWANIE:
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty długości parówki ewentualnie trochę krótsze na każdy kawałek. Posmarować sosem do spaghetti(ciasto francuskie jest mdłe i bez smaku) położyć plaster sera na to kładziemy po przekątnej parówki i zakrywamy rogami ciasta by powstał rulonik po prostu jeden róg na drugi i pieczemy aż ciasto nabierze ciemno złotego koloru potem smarujemy keczupem czy sosem i gotowe
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty długości parówki ewentualnie trochę krótsze na każdy kawałek. Posmarować sosem do spaghetti(ciasto francuskie jest mdłe i bez smaku) położyć plaster sera na to kładziemy po przekątnej parówki i zakrywamy rogami ciasta by powstał rulonik po prostu jeden róg na drugi i pieczemy aż ciasto nabierze ciemno złotego koloru potem smarujemy keczupem czy sosem i gotowe