Sposób przygotowania:
Biała Dama Kameliowa
Krem budyniowy:
Ugotować budynie według przepisu na opakowaniu,ostudzić i utrzeć z margaryną.
Kremówkę ubić z 8 łyżkami cukru, dodać ser i żelatynę rozpuszczoną w pół szkl. przegotowanej wody). Całość lekko wymieszać, dodając pokrojone brzoskwinie.
Posypka kokosowa:
Masło rozpuścić z łyżką cukru na patelni, dodać wiórki kokosowe, porumienić na złoty kolor, gdy ostygną posypać ciasto.
Przełożenie:
Herbatniki-masa serowa-krem budyniowy-posypka kokosowa.
Ugotować budynie według przepisu na opakowaniu,ostudzić i utrzeć z margaryną.
Kremówkę ubić z 8 łyżkami cukru, dodać ser i żelatynę rozpuszczoną w pół szkl. przegotowanej wody). Całość lekko wymieszać, dodając pokrojone brzoskwinie.
Posypka kokosowa:
Masło rozpuścić z łyżką cukru na patelni, dodać wiórki kokosowe, porumienić na złoty kolor, gdy ostygną posypać ciasto.
Przełożenie:
Herbatniki-masa serowa-krem budyniowy-posypka kokosowa.