Sposób przygotowania:
Biała rosa
Ze składników na ciasto zagnieść placek i wylepić nim wysoko po brzegi formę wyłożoną papierem do pieczenia.
Twaróg zmielić.
Następnie ze składników na masę zmiksować jaja i żółtka z cukrem, dodać ser, budynie w proszku, mleko, olej i dokładnie wymieszać.
Piec około 60 minut w temperaturze 190-200C.
Następnie ze składników na pianę ubić na sztywno białka z cukrem i cukrem waniliowym i wyłożyć na upieczony placek, który włożyć do piekarnika na 15-20 minut i piec w temperaturze 150C.
Twaróg zmielić.
Następnie ze składników na masę zmiksować jaja i żółtka z cukrem, dodać ser, budynie w proszku, mleko, olej i dokładnie wymieszać.
Piec około 60 minut w temperaturze 190-200C.
Następnie ze składników na pianę ubić na sztywno białka z cukrem i cukrem waniliowym i wyłożyć na upieczony placek, który włożyć do piekarnika na 15-20 minut i piec w temperaturze 150C.