Sposób przygotowania:
Biała sangria z brzoskwiniami, malinami i wiśniami
Wodę mineralną wstawiamy do lodówki lub chowamy do zamrażalnika.
Brzoskwinie, nektarynki i morele myjemy i kroimy w pasterki przekładamy do dużego słoja, dorzucamy do nich wydrylowane wiśnie i opłukane maliny, dodajemy posiekaną miętę i wszystko zalewamy białym winem i cytrynówką – mieszamy.
Ostawiamy na minimum 2 godziny do lodówki ). Przed serwowaniem do słoja wlewamy schłodzoną wodę mineralną wszystko jeszcze raz mieszamy i serwujemy od razu.
Brzoskwinie, nektarynki i morele myjemy i kroimy w pasterki przekładamy do dużego słoja, dorzucamy do nich wydrylowane wiśnie i opłukane maliny, dodajemy posiekaną miętę i wszystko zalewamy białym winem i cytrynówką – mieszamy.
Ostawiamy na minimum 2 godziny do lodówki ). Przed serwowaniem do słoja wlewamy schłodzoną wodę mineralną wszystko jeszcze raz mieszamy i serwujemy od razu.
marietta
Igraszki Losu
dziękuje :)
marietta napisał(a):