Sposób przygotowania:
Białkowo kakaowe ciasto
Przygotować galaretkę i odstawić do całkowitego stężenia. CIASTO JASNE: białka ubić, dodać cukier. Później wmieszać łyżką mąkę, ocet i olej. Przelać masę do brytfanny i upiec. Piec ok. 30 minut w 180 st. Po upieczeniu wyjąć i ostudzić. CIASTO CIEMNE: żółtka i całe jajka utrzeć z cukrem. Łyżką wmieszać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz olej i kakao. Piec w 180 st. przez ok. 30 minut. Po upieczeniu wyjąć i ostudzić. MASA BUDYNIOWA: Budyń ugotować w 1,5 szklanki mleka (tak jak na opakowaniu). Dodać cukier i cukier wanilinowy. Odstawić do ostudzenia. Utrzeć margarynę, dodawać ostudzony budyń. Na ciasto ciemne wyłożyć połowę masy budyniowej. Na masę dajemy biszkopty (pozostawiając między nimi odstępy) a później między to galaretkę pokrojoną w kostkę. Przykryć drugą połową masy budyniowej (pozostawić odrobinę). Wyłożyć CIASTO JASNE. Na ciasto wyłożyć pozostałość masy i zetrzeć czekoladę.