ciachoooo

ciachoooo

Starszy Kucharz
[Przepisów: 55]

Bigos z cebuli z parówkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

To danie naprawdę mnie uwiodło

Bigos z cebuli z parówkami

Składniki:

Bigos z cebuli z parówkami

 

Sposób przygotowania:

Bigos z cebuli z parówkami
Cebulę obrać i pokroić w średniej grubości krążki. Na patelnię wlać olej i włożyć cebulę. Podlać niewielką ilością wody, dodać liść i ziele i dusić pod przykryciem, aż cebula będzie zupełnie miękka. Mieszać od czasu do czasu, by cebula nie przywarła do spodu patelni. Parówki pokroić w grube plasterki. Gdy cebula będzie miękka dodać parówki. Dokładnie mieszać i podsmażyć. Przyprawić do smaku.

Tagi:

bigos