Sposób przygotowania:
Biszkopciki z kremem
Utrzeć jajka, cukier i cukier waniliowy. Dodać mąkę pszenną oraz proszek do pieczenia. Wszystko utrzeć na gładką masę.Przełożyć do prostokątnej blaszki posmarowanej margaryną . Piec 30-35 min w 180 stopni.
Po upieczeniu biszkopt przekroić na pół.
Krem.
Miękką margarynę utrzeć z cukrem pudrem,dodawać po łyżeczce serka homogenizowanego. Przełożyć na zimny biszkopt.
Polewa. 10 dag margarynyroztopić,dodać cukier i kakao,dokładnie wymieszać na jednolitą masę.Po lekkim ostygnięciu polać biszkopt i włożyć do lodówki.Dowolnie udekorować.
Po upieczeniu biszkopt przekroić na pół.
Krem.
Miękką margarynę utrzeć z cukrem pudrem,dodawać po łyżeczce serka homogenizowanego. Przełożyć na zimny biszkopt.
Polewa. 10 dag margarynyroztopić,dodać cukier i kakao,dokładnie wymieszać na jednolitą masę.Po lekkim ostygnięciu polać biszkopt i włożyć do lodówki.Dowolnie udekorować.