Sposób przygotowania:
Biszkopt czekoladowy z kremem kawowym
Biszkopt przekrawam na pół. Gotuję budyń na mleku wymieszanym z kawą rozpuszczalną i cukrem. Zostawiam do ostudzenia.
Do ostudzonego budyniu dodaję po łyżce masła i ucieram na gładką masę. Gotowym kremem przekładam biszkopt.
Wierzch ciasta smaruję bitą śmietaną, wyrównuję powierzchnię, ścieram na górną powierzchnię mleczną czekoladę.
Wstawiam do lodówki do schłodzenia.
Po schłodzeniu kroję ciasto w równe kostki.
Do ostudzonego budyniu dodaję po łyżce masła i ucieram na gładką masę. Gotowym kremem przekładam biszkopt.
Wierzch ciasta smaruję bitą śmietaną, wyrównuję powierzchnię, ścieram na górną powierzchnię mleczną czekoladę.
Wstawiam do lodówki do schłodzenia.
Po schłodzeniu kroję ciasto w równe kostki.