Sposób przygotowania:
Biszkopt z czekoladą kremem galaretką,
Biszkopt:
Białka ubić na sztywno. dodać żółtka cukier cukier waniliowy mąkę i proszek do pieczenia.
Wyłożyć na tortownicę i piec 15 min w temperaturze 180^C.
Przekroić na pół.
Nutelle wymieszać z wiórkami kokosowymi i posmarować tym jedną połówkę biszkoptu.
Masa budyniowa:
Przygotować budyń z mlekiem i cukrem. Ostudzić zmiksować z masłem i wiórkami kokosowymi. wyłożyć na nutelle..
Przykryć drugim płatem biszkoptu.
Galaretka:
Rozrobić galaretkę w 1 litrze wody.
Owoce wyłożyć na biszkopt i zalać tężejącą galaretką.
Wstawić do lodówki do zastygnięcia galaretki.
Białka ubić na sztywno. dodać żółtka cukier cukier waniliowy mąkę i proszek do pieczenia.
Wyłożyć na tortownicę i piec 15 min w temperaturze 180^C.
Przekroić na pół.
Nutelle wymieszać z wiórkami kokosowymi i posmarować tym jedną połówkę biszkoptu.
Masa budyniowa:
Przygotować budyń z mlekiem i cukrem. Ostudzić zmiksować z masłem i wiórkami kokosowymi. wyłożyć na nutelle..
Przykryć drugim płatem biszkoptu.
Galaretka:
Rozrobić galaretkę w 1 litrze wody.
Owoce wyłożyć na biszkopt i zalać tężejącą galaretką.
Wstawić do lodówki do zastygnięcia galaretki.