Sposób przygotowania:
Biszkopt z kremem 5
Jajka ubić z cukrem, następnie dodać mąkę tortową i kartoflaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu dodać olej mieszając mikserem na 1 stopień. Piec 20 minut w 180 stopniach.
Wiśnie zalać wódką na 15 minut i od czasu do czasu przemieszać a potem odcedzić na sitku.Krem do tortów przygotować wg przepisu na opakowaniu. Biszkopt przekroić na pół, posmarować kremem, rozłożyć wiśnie i położyć na wierzch biszkopt.Znów smarujemy biszkopt kremem i posypujemy kolorową posypką.
Wiśnie zalać wódką na 15 minut i od czasu do czasu przemieszać a potem odcedzić na sitku.Krem do tortów przygotować wg przepisu na opakowaniu. Biszkopt przekroić na pół, posmarować kremem, rozłożyć wiśnie i położyć na wierzch biszkopt.Znów smarujemy biszkopt kremem i posypujemy kolorową posypką.