Sposób przygotowania:
Biszkopt z kremem malinowo - budyniowym
BISZKOPT : Biszkopt jasny pieczemy wg. przepisu. Kroimy na 2 blaty. KREM : Galaretki przygotowujemy wg. przepisu na opakowaniu zmniejszając przy tym wodę o ok. 125 ml. Zostawiamy do ostudzenia. Odlewamy ok. 3/4 szklanki mleka. Resztę wlewamy do garnka , dodajemy masło i cukier. Podgrzewamy na wolnym ogniu ciągle mieszając , aż składniki się rozpuszczą. Budynie rozrabiamy w odlanym mleku i powoli wlewamy do gotującej się masy. Odstawiamy na chwilę do ostudzenia. CAŁOŚĆ : Na spód tortownicy wkładamy 1 blat biszkoptu. Pokrywamy warstwą kremy budyniowego. Przykrywamy drugim blatem biszkoptowym. Układamy umyte owoce. Zalewamy lekko tężejącą galaretką. Wstawiamy do lodówki na ok. 3 godziny ( do stężenia ). Gotowe!