Marta1986

Marta1986

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 711]

Biszkopt z masą brzoskwiniową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

bardzo smaczne ciasto....

Biszkopt z masą brzoskwiniową

Składniki:

Biszkopt z masą brzoskwiniową

 

Sposób przygotowania:

Biszkopt z masą brzoskwiniową
Jajka ubić z cukrem.Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i wymieszać. Ciasto przełożyć na wysmarowaną i opsypaną bułką tartą blachę.Piec ok 35 min w tem.180 stopni.Po upieczeniu ostudzić.Brzoskwinie wyjąć z puszki i odsączyć.Zmiksować.Żelatynę rozpuścić we wrzątku i ostudzić.Przelać do brzoskwiń i wymieszać.Masę przelać na biszkopt.Wstawić do lodówki do zastygnięcia.