Sposób przygotowania:
Biszkopt z masą krówkową
Puszkę mleka włożyć do garnka z wodą i gotować na małym ogniu przez 3 godziny, ostudzić.Przygotować biszkopt : żółtka jajek włożyć do dużej miski i ucierać z cukrem przez 7 minut,następnie dodać olej i wodę, miksować przez 3 minuty.Mąkę wymieszać z proszkiem i kakao i wsypać do miski,zmiksować przez 3 minuty.Białka ubić w drugiej misce na pianę i włożyć do ciasta, mieszając łyżką połączyć delikatnie ze składnikami biszkoptu.Przygotować formę do pieczenia o wymiarach 28x23cm , wyłożyć papierem do pieczenia i wlać biszkopt.Piec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180 stopni.Po ostudzeniu biszkopt przekroić na 2 placki.Do miski włożyć masło i dodając masę , która powstała z gotowania mleka , ucierać przez 10 minut.Powstałym kremem przełożyć biszkopt. Górę placka posypać cukrem pudrem.