Sposób przygotowania:
Biszkoptowe z owocami
1.Biszkopty rozłóż na blasze, jeden obok drugiego.Do miski wlej jogurty,wsyp zagęstniki do śmietany, wlej mleko i śmietanę kremówkę, miksuj do momentu, aż masa zgęstnieje.
2.W dwóch szklankach gorącej wody rozpuść galaretki truskawkowe.Ostudź,wlej do masy jogurtowej, intensywnie mieszając.Masę wylej na ułożone w blaszce biszkopty, wstaw do lodówki do stężenia.
3.Gdy masa stężeje, przykryj resztą biszkoptów, ponownie wstaw do lodówki.Galaretki pomarańczowe rozpuść w 3/4 litra wody.Tężejące wylej na ciasto.Odstaw do zastygnięcia.
2.W dwóch szklankach gorącej wody rozpuść galaretki truskawkowe.Ostudź,wlej do masy jogurtowej, intensywnie mieszając.Masę wylej na ułożone w blaszce biszkopty, wstaw do lodówki do stężenia.
3.Gdy masa stężeje, przykryj resztą biszkoptów, ponownie wstaw do lodówki.Galaretki pomarańczowe rozpuść w 3/4 litra wody.Tężejące wylej na ciasto.Odstaw do zastygnięcia.