Sposób przygotowania:
Bitki wieprzowe bardzo smaczne
Mięso umyć,dobrze osuszyć, oczyścić z błonek i pokroić w plastry.
Każdy plaster włożyc pomiedzy folię spozywczą i rozbic tłuczkiem.
Każdy rozbity plaster oprószyć sola i pieprzem z obu stron.
Cebulę obrac,posiekac w drobna kostkę.
Rozgrzac patelnię z olejem.
Na patelni zeszklić cebulę. Zdjąć ją.
Rozgrzać patelnie z olejem.
Na patelni przesmażyć mięso.
Domięsa dodać cebulę.
Zalać pół szkl wody. Przyprawić.
Dusic az mięso będzie miękkie.
Każdy plaster włożyc pomiedzy folię spozywczą i rozbic tłuczkiem.
Każdy rozbity plaster oprószyć sola i pieprzem z obu stron.
Cebulę obrac,posiekac w drobna kostkę.
Rozgrzac patelnię z olejem.
Na patelni zeszklić cebulę. Zdjąć ją.
Rozgrzać patelnie z olejem.
Na patelni przesmażyć mięso.
Domięsa dodać cebulę.
Zalać pół szkl wody. Przyprawić.
Dusic az mięso będzie miękkie.