Sposób przygotowania:
Bitki z pieczarkamiETAP 1:
![Bitki z pieczarkami Bitki z pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/bitki-z-pieczarkami-568324.jpg)
1. Mięso kroimy w dwu centymetrowe plastry, rozbijamy, solimy, obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.
ETAP 2:
![Bitki z pieczarkami Bitki z pieczarkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/bitki-z-pieczarkami-568325.jpg)
2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Pod koniec smażenia dodajemy musztardę, ketchup, sos sojowy, kostkę rosołową, czosnek oraz chili. Podlewamy ½ szklanki wody i gotujemy.
ETAP 3:
4. Mięso łączymy z sosem.
5. Gotowe.
6. Smacznego.