Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowa fantazja
Biszkopt: Jajka oddzielamy. żółtka ucieramy z cukrem. Ubijamy białka. Delikatnie mieszamy z żółtkami. Makę przesiewamy wraz z proszkiem do pieczenia. Dodajemy kawę i wszystko delikatnie mieszamy. Pieczemy w 180 stopniach do zrumienienia ok 30 min. wkładka: Białka ubijamy na sztywno. Dodajemy cukier. Delikatnie mieszamy aż cukier się rozpuści. Makę ziemniaczaną mieszamy z proszkiem. Mieszając dodajemy makę i wiórka kokosowe. W takiej samej blaszce wyłożonej papierem do pieczenia pieczemy wkładkę. 180 stopni ok 20 min. Masa: Śnieżkę robimy wg opisu jak na opakowaniu. Dodajemy serki,dokładnie mieszamy. Brzoskwinie kroimy w kostkę, mieszamy z masą. Żelatynę rozpuszczamy w małej ilości gorącej wody, ostudzamy i wlewamy do masy dokładnie mieszając. Przekładamy: Biszkopt przekrajamy ma 2 płaty. Brzoskwinie kroimy na plastry. Galaretki gotujemy jak na opakowaniu.biszkopt-pół masy- wkładka kokosowa- reszta masy- biszkopt- brzoskwinie-zelująca się galaretka. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Smacznego ;-)