Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowe Ciasto z Prince Polo
► BISZKOPT : Do jajek dodać cukier i ubić aż powstanie puszysta masa. Następnie do ubitych jajek dodać po jednej łyżce z obu rodzajów maki i proszek do pieczenia / delikatnie mieszając /. Wlać do blaszki 25 x 40cm. i piec około 35 minut w 180C / Termoobieg /. Po ostudzeniu nasączyć sokiem z brzoskwiń. ► FARSZ (MASA) : Śmietanę ubić, następnie dodać: śmietan fixy, cukier puder, startą na tarce gorzką czekoladę, pokruszone batony i pokrojone w kostkę brzoskwinie / ręcznie wymieszać /. Przygotowaną masę nałożyć na biszkopt. ► WIERZCH : Galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody i z tężejącą masą zalać wierzch.
Natala1210
bajtek
msewka
marietta