Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowo - kokosowy
Z jajek, maki cukru i proszku do pieczenia pieczemy biszkopt. Czyli oddzielamy białka od żółtek. Do żółtek dodajemy 4 łyżki wody gorącej, białka ubijamy na sztywno dodajemy żółtka, Kolejno cukier i mieszamy 3 minuty, Na koniec mąkę, proszek do pieczenia i czekoladę w kawałkach. Pieczemy. Gdy ostygnie przekrawamy na pól. MASA: Żółtka cukier i cukier waniliowy gotujemy na parze. Odstawiamy do ostygnięcia. Dodajemy po łyżce do rozmiksowanej margaryny. Następnie dodajemy kokos i brzoskwinie pokrojone w kostkę Na koniec dajemy wódkę i dobrze mieszamy. Przekładamy biszkopt. Wierzch dekorujemy według uznania
edytaha
Żółtka z cukrem miksujemy na parze, czy tylko wbijamy i czekamy aż się zetną w całości?