p.jola1

p.jola1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 919]

bułki z kiełbasą krakowską i dodatkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Takie bułki mój syn może jeść codziennie

bułki z kiełbasą krakowską i dodatkami

Składniki:

bułki z kiełbasą krakowską i dodatkami

 

  • 2 szt. bułki pszennej,
  • 8 plastrów kiełbasy krakowskiej suchej,
  • 4 plastry pomidora,
  • 4 plastry ogórka,
  • 1/4 pęczka szczypiorku,
  • 4 łyżeczki masła,
  • do smaku sól i pieprz

 

Sposób przygotowania:

bułki z kiełbasą krakowską i dodatkami
2 bułki pszenne przekrawamy na pół, smarujemy każdą połówkę bułki łyżeczką masła, na każdej kładziemy po 2 plasterki kiełbasy krakowskiej, dodajemy po plasterku pomidora i ogórka, które doprawiamy solą i pieprzem. Wierzch pomidora i ogórka posypujemy siekanym szczypiorkiem. Obłożone bułki wykładamy na talerz.