Sposób przygotowania:
Burgery z łososia
Łososia miksujemy razem z sosem tatarskim, koperkiem, solą i pieprzem.Formujemy kotleciki i pieczemy na grillu. Mieszamy resztę sosu tatarskiego z łyżką koperku i skórką z cytryny. Pieczemy na grillu połówki bułeczek, smarujemy je sosem. Na spodach bułeczek układamy kotleciki, posypujemy cebulą ( może te ż być kupiona cebulka prażona używana do zapiekanek, ja kupuję ją w delikatesach w woreczku w chłodni ), okładamy sałatą i przykrywamy wierzchem bułeczek.Gotowe do spożycia
sylwus
Sandra_Mazur
Ślicznie dziękuję za uwagę, faktycznie nastąpiła pomyłka:)i to spora:)gdzie 3,5 szklanki sosu tatarskiego,mam nadzieję że jeszcze nikt z ta ilością nie próbował :) nie chciałabym mieć nikogo na sumieniu:)pozdrawiam
Tit
Ale nie napisałaś ile tego sosu? Czy możesz się poprawić w edycji przepisów?