Sposób przygotowania:
Cannelloni trzy strony świata
Sos : Cebulę i paprykę po oczyszczeniu pokroić w kostkę. W szerokim rondlu rozgrzać olej, wrzucić cebulę, chwilę smażyć, potem dodać paprykę i podsmażyć. W wodzie wymieszać sos z pozostałymi składnikami, wlać mieszankę do podsmażonej papryki z cebulą i dusić 10 minut od czasu do czasu mieszając. Nadzienie : Mięso zmielić do miski, dodać wodę, sól oraz opłukaną fasolę a także kukurydzę i mieszankę chińską i wymieszać masę. Przygotowaną masą napełnić makaron cannelloni, napełnione rurki układać w blaszce do pieczenia lub płaskim naczyniu żaroodpornym. Całość zalać przygotowanym sosem i na sos zetrzeć ser. Blaszkę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 minut w zależności od piekarnika. Podawać na gorąco.