Sposób przygotowania:
Cebulowy przysmak
Cebule obieramy, myjemy pod ziemną wodą, żeby podczas krojenia nie szczypały w oczy, a następnie kroimy w drobną kostkę. Na patelni, na rozgrzanym oleju podsmażamy pokrojoną cebulę. Cebulę możemy doprawić do smaku według własnego uznania pieprzem oraz solą i dobrze wymieszać. Ser biały dokładnie rozdrabniamy, a do sera dodajemy niewielką ilość soli. Do tego dodajemy również mąkę oraz rozdrobnioną margarynę. Składniki te dobrze mieszamy ze sobą i ugniatamy na ciasto. Ciasto rozwałkowujemy, a później wycinamy z niego koła za pomocą szklanki. Na każde wycięte koło nakładamy cebulowy farsz i zaklejamy dokładnie. Formę obkładamy papierem do pieczenia i układamy na niej ciasteczka. Ciasteczka pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni przez około 25 minut.