Sposób przygotowania:
Chickenburgery
Pierś z kurczaka umyć i pokroić w plastry.Natrzeć je przyprawą do kurczaka i solą.Panierować w jajku bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju.Warzywa umyć i pokroić w drobne plastry. Bułki przekroić na pół i podgrzać w mikrofalówce, aby zmiękły.Na bułkach układać kolejno warzywa,liście sałaty i mięso.Wszystko polać sosem czosnkowym i (lub) ketchupem,przykryć drugą częścią bułki.Najlepiej podawać na ciepło.
Smażyć na rozgrzanym oleju.Warzywa umyć i pokroić w drobne plastry. Bułki przekroić na pół i podgrzać w mikrofalówce, aby zmiękły.Na bułkach układać kolejno warzywa,liście sałaty i mięso.Wszystko polać sosem czosnkowym i (lub) ketchupem,przykryć drugą częścią bułki.Najlepiej podawać na ciepło.