Sposób przygotowania:
Chińszczyzna według Świnki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Mięso opłukać, pokroić w kawałki i przyprawić. Czosnek obrać i drobno posiekać. Podsmażyć na oleju, dodać mięso i smażyć.
Pieczarki obrać i pokroić w plastry. Z papryki usunąć gniazdo nasienne, następnie pokroić w paski. Sałatę porwać na kawałki.
Pieczarki i paprykę dodać, gdy mięso zacznie robić się miękkie. Smażyć, aż pieczarki się zarumienią, a mięso będzie miękkie. Na koniec dodać sałatę, makaron i sos sojowy do smaku. Wymieszać i podgrzewać jeszcze przez 1-2 minuty. Wyłożyć na talerze i zachwycać się smakiem. Smacznego!
Mięso opłukać, pokroić w kawałki i przyprawić. Czosnek obrać i drobno posiekać. Podsmażyć na oleju, dodać mięso i smażyć.
Pieczarki obrać i pokroić w plastry. Z papryki usunąć gniazdo nasienne, następnie pokroić w paski. Sałatę porwać na kawałki.
Pieczarki i paprykę dodać, gdy mięso zacznie robić się miękkie. Smażyć, aż pieczarki się zarumienią, a mięso będzie miękkie. Na koniec dodać sałatę, makaron i sos sojowy do smaku. Wymieszać i podgrzewać jeszcze przez 1-2 minuty. Wyłożyć na talerze i zachwycać się smakiem. Smacznego!
IkaJ