Stenka

Stenka

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 331]

Chleb bez mąki ale z dużą ilością ziaren

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Chleb zdrowy i smaczny, zawiera zdrowy tłuszcz z nasion i orzechów. Taki chleb wystarczy posmarować dobrym masłem i rozkoszować się smakiem.

Chleb bez mąki ale z dużą ilością ziaren

Składniki:

Chleb bez mąki ale z dużą ilością ziaren

 

Sposób przygotowania:

Chleb bez mąki ale z dużą ilością ziaren
Orzechy włoskie pokroić. Dodać pozostałe suche składniki i wymieszać. Dodać jajka, miód i olej. Wymieszać i przełożyć do foremki keksowej wyłożonej papierem do pieczenia. wygładzić wierzch nożem. Piec około godziny w temperaturze 170 stopni.

Chleb należy kroić po całkowitym wystudzeniu ostrym nożem

Tagi:

chleb