Sposób przygotowania:
Chleb mój Marty Gessler
Myślę,że najlepiej Nasze odczucia co do jego smaku zobrazują cytaty:
- " Dobry,bardzo dobry,noo najlepszy!"
-"Ten chleb jest jak buła!"
- "Dobry..ale się kruszy."
- " Chyba nie będziesz już go piekła,co?"
->"Dlaczego? Będę,ale w foremkach na muffinki!"
Ps: Moja keksówka z tego co pamiętam była za mała,więc w obawie,że ciasto mi ucieknie z foremki ,przełożyłam nadmiar do foremek muffinkowych:-),polecam bardzo mi smakował!
- " Dobry,bardzo dobry,noo najlepszy!"
-"Ten chleb jest jak buła!"
- "Dobry..ale się kruszy."
- " Chyba nie będziesz już go piekła,co?"
->"Dlaczego? Będę,ale w foremkach na muffinki!"
Ps: Moja keksówka z tego co pamiętam była za mała,więc w obawie,że ciasto mi ucieknie z foremki ,przełożyłam nadmiar do foremek muffinkowych:-),polecam bardzo mi smakował!
Pyza
misia53
olciaky
Pyzo- mąka chlebowa to taka z wysoką zawartością białka.
Uda sie z każdej mąki, ale najlepsza jest taka, która ma powyżej 11 g białka/100 g.
Pyza
Bardzo dziekuję za wytłumaczenie, nigdy jeszcze nie piekłam sama chlebka i stąd moje dociekania.
olciaky
Pozdrawiam.