marlena1114

marlena1114

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 335]

Chrupiące panierka cukiniowo-migdałowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Idealna dla każdego mięsa .

Chrupiące panierka cukiniowo-migdałowa

Składniki:

Chrupiące panierka cukiniowo-migdałowa

 

 

Sposób przygotowania:

Chrupiące panierka cukiniowo-migdałowa
Przygotowanie naszej panierki zaczynamy od starcia małej cukini na tarce o grubych oczkach i odciśnięcia miąższu. Następnie posiekaj pół pęczka tymianku i zetrzyj 20 dag sera owczego. Przygotowane składniki wymieszaj, a następnie połącz z 15 dag mielonych migdałów. W takiej mieszance obtocz przyprawione kotlety i usmaż je. Serdecznie zapraszam do przyrządzenia tej panierki. Życzę Smacznego ; )

Tagi:

sery ser cukinia