Sposób przygotowania:
Ciastka z kaszą i czekoladą
Obie czekolady grubo posiekać. Palmę przełożyć do miski. Dodać do niej czekoladę, kaszę, cukier, jajka, mąkę i proszek do pieczenia. Szybko zagnieść ciasto. Z ciasta formować w oprószonych mąką dłoniach kulki wielkości mniej więcej orzecha włoskiego. Kulki ciasta spłaszczać i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Ciastka piec w 180 stopniach przez ok. 15 minut. Po ostudzeniu ciastka zrobią się kruche.
![Ciastka z kaszą i czekoladą Ciastka z kaszą i czekoladą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-z-kasza-i-czekolada-329297.jpg)
![Ciastka z kaszą i czekoladą Ciastka z kaszą i czekoladą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-z-kasza-i-czekolada-329298.jpg)
![Ciastka z kaszą i czekoladą Ciastka z kaszą i czekoladą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-z-kasza-i-czekolada-329299.jpg)
![Ciastka z kaszą i czekoladą Ciastka z kaszą i czekoladą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-z-kasza-i-czekolada-329300.jpg)
gosiapiotrek23