Sposób przygotowania:
Ciastka z kremem czekoladowym
Do miski wsypać mąkę, dodać pokrojone na kawałki masło, szczyptę soli, cukier i cynamon.
Wszystkie składniki dokładnie posiekać.
Do posiekanych składników, dodać śmietanę, zagnieść ciasto, dobrze wyrobić.
Ciasto odłożyć do lodówki na 30 minut.
Po tym czasie
rozwałkować na grubość 5 mm, wyciąć okrągłe ciasteczka. Piec 20 minut w 200 stop. Wyjąć, ostudzić, posmarować kremem, obłożyć owocami i płatkami.
Wszystkie składniki dokładnie posiekać.
Do posiekanych składników, dodać śmietanę, zagnieść ciasto, dobrze wyrobić.
Ciasto odłożyć do lodówki na 30 minut.
Po tym czasie
rozwałkować na grubość 5 mm, wyciąć okrągłe ciasteczka. Piec 20 minut w 200 stop. Wyjąć, ostudzić, posmarować kremem, obłożyć owocami i płatkami.