Sposób przygotowania:
Ciasto bez pieczenia 3BIT
Na spodzie blachy układam herbatniki. Smaruję je gotową krówką i znów układam kolejną warstwę herbatników.
Gotuję 2 budynie i pozostawiam do wystygnięcia. Następnie ucieram margarynę stopniowo dodając zimny budyń. Powstałą masę układam na herbatnikach i na wierzchu układam kolejną ich warstwę.
Ubijam kremówkę, dodając cukier puder i śmietanfixy. Ścieram na tarce czekoladę i posypuję wiórkami ciasto.
Wkładam na całą noc do lodówki.
Gotuję 2 budynie i pozostawiam do wystygnięcia. Następnie ucieram margarynę stopniowo dodając zimny budyń. Powstałą masę układam na herbatnikach i na wierzchu układam kolejną ich warstwę.
Ubijam kremówkę, dodając cukier puder i śmietanfixy. Ścieram na tarce czekoladę i posypuję wiórkami ciasto.
Wkładam na całą noc do lodówki.