Sposób przygotowania:
3bit na biszkoptach
Biszkopt: Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy z cukrem. Stopniowo dodajemy żółtka, nie przerywając ubijania. Na koniec wsypujemy przesianą mąkę, proszek i kakao. Delikatnie mieszamy i dzielimy na 2 części. Pieczemy dwa biszkopty na wyłożonej pergaminem `standartowej blasze w temp. 180 st przez ok. 45 min. Krem: Mleko zagotowujemy z miąższem z laski wanilii. w tym czasie ubijamy jajka z cukrem (jak na biszkopt), stopniowo, najlepiej po ściance wlewamy gorące mleko, nie przerywając ucierania. Następnie zagotowujemy krem i studzimy. Ucieramy margarynę na miękki puch, dodajemy nie przerywając ucierania po łyżce kremu. Przełożenie: Biszkopt- pół puszki masy krówkowej- układamy ciasno herbatniki-1/3 masy-herbatniki-1/3 masy-herbatniki- reszta kajmaku-biszkopt- reszta masy- posypujemy kakao.