Sposób przygotowania:
Ciasto czekoladowo karmelowe
Czekolade połam, dodaj masło,4 łyżki wody, cukier oraz cukier waniliowy... Zagotuj. Ostódź i dodaj żółtka. Zmiksuj. Krem wyjdzie nieco płynny ale po odstawieniu go na 20 min lekko zgęsnieje. kremem przełożyć wcześniej przygotowany biszkopt i wstawić do lodówki na 30 min. Po tym czasie krem powinien być już dobry. Posypać kawałkami startej czekolady. Smacznego :)
______________
Aby nadać ciastu karmelowy smak wystarczy skaremizować cukier, dodać masło i wode.
Nastepnie wylać na papier do pieczenia i jak ostygnie pokruszyć
Posypać tym ciasto.
______________
Aby nadać ciastu karmelowy smak wystarczy skaremizować cukier, dodać masło i wode.
Nastepnie wylać na papier do pieczenia i jak ostygnie pokruszyć
Posypać tym ciasto.