Sposób przygotowania:
Ciasto Hello Kitty
CIASTO-margaryny ubijamy z cukrami,dodajemy roztrzepane jajka,łączymy z przesianą mąką z proszkiem do pieczenia,wykładamy połowę na posmarowaną blachę(25x35cm)drugą połowę mieszamy z przesianym kakao,dokładamy do ciasta na blaszce,za pomocą widelca mieszamy ciasto w esy-floresy,pieczemy ok.1godziny w temp.180*C. Po wypieczeniu-schładzamy i górę ciasta ścinamy aby wyrównać powierzchnię. KREM-jajka ubijamy z cukrem,łączymy z ubitą margaryną,dolewamy alkohol i aromat,dzielimy na kilka porcji każdą barwiąc na inny kolor.Za pomocą roztopionej czekolady rysujemy na cieście szkic postaci(w tym przypadku Hello Kitty)wypełniamy kremami za pomocą tytki z ozdobną końcówką. Gotowe.Jest to wersja szybsza niż normalny tort i dla tych którzy lubią eksperymenty.Pozdrawiam
pierniczkowo
mela25
evita0007
mariel78
kasiunia.1981
iziona