Sposób przygotowania:
ciasto kakaowe z kokosem
Dokładnie utrzećmargarynę z cukrem i cukrem waniliowym oraz żółtkami dodać mąkę wymieszaną zproszkiem do pieczenia,śmietanę ikakao,z białek ubić pianę i połączyć z ciastem.
POSYPKA
150g kokosu 120g cukru 90g masła 2-3 łyżki mleka masło stopić dodać pozostałe produkty i zrobić posypkę ,gotową posypkę uformować w kulki kłaść na ciasto lekko wciskając palcem w ciasto. Na blaszce wyłożonej pergaminem piec w temperaturze 180s.około 50 minut.
POSYPKA
150g kokosu 120g cukru 90g masła 2-3 łyżki mleka masło stopić dodać pozostałe produkty i zrobić posypkę ,gotową posypkę uformować w kulki kłaść na ciasto lekko wciskając palcem w ciasto. Na blaszce wyłożonej pergaminem piec w temperaturze 180s.około 50 minut.