Sposób przygotowania:
Ciasto na zimno z malinami
Na dno tortownicy wykładamy biszkopty maczane w soku z malin wymieszanym z wodą. Należny wyłożyć jeden obok drugiego.
Następnie śmietanę 30% ubijamy, dodajemy do niej cukier puder i śmietan fix. Pod koniec ubijania dodajemy serki homogenizowane. Przygotowaną masę wykładamy na biszkopty i wyrównujemy. Wykładamy maliny.
Galaretkę malinową przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Tężejącą wylewamy na ciasto.
Wkładamy do lodówki na ok. 2 godziny, aż galaretka stężeje. Smacznego.
Następnie śmietanę 30% ubijamy, dodajemy do niej cukier puder i śmietan fix. Pod koniec ubijania dodajemy serki homogenizowane. Przygotowaną masę wykładamy na biszkopty i wyrównujemy. Wykładamy maliny.
Galaretkę malinową przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Tężejącą wylewamy na ciasto.
Wkładamy do lodówki na ok. 2 godziny, aż galaretka stężeje. Smacznego.