Sposób przygotowania:
Ciasto pszczółka 2
Masa kokosowa; Wszystkie składniki wymieszać w garnku i usmażyć. Odstawić. Ostudzić .
Ciasto; Utrzeć masło z cukrem i żółtkami. Dodać mąkę i mleko nadal ucierając. Ubić pianę z białek. Po czym dodać do ciasta i lekko wymieszać. Wyłożyć ciasto do prostokątnej formy. Na ciasto nałożyć przestudzoną masę kokosową. Piec na złoty kolor ok 50 min. Po upieczeniu ciasto schłodzić.
Masa budyniowa; Przygotować budyń wg przepisu na opakowaniu.
Ciasto przełożyć gorącą masą budyniową. .
Ciasto; Utrzeć masło z cukrem i żółtkami. Dodać mąkę i mleko nadal ucierając. Ubić pianę z białek. Po czym dodać do ciasta i lekko wymieszać. Wyłożyć ciasto do prostokątnej formy. Na ciasto nałożyć przestudzoną masę kokosową. Piec na złoty kolor ok 50 min. Po upieczeniu ciasto schłodzić.
Masa budyniowa; Przygotować budyń wg przepisu na opakowaniu.
Ciasto przełożyć gorącą masą budyniową. .