Sposób przygotowania:
-Ciasto rarytas
Bialka ubic na sztywno, dodac roztrzepane zotka. nastepnie dodac wymieszane maki z proszkiem do pieeczenia, i kakao, wymieszac dodac olej i wode. Ciasto wylozyc na blache i upiec w temp. 200 st ok 40 min. Ostudzic.
Rodzynki namoczyc na noc w wodce, najlepiej w sloiku zamknietym, Nutelle wymieszac z margaryna i namoczonymi rodzynkami . Posmarowac biszkopt, nastepnie ubic smietane z sniezka, wylozyc delikatnie na mase z nutelli, i posypac platkami migdalow, Schlodzic.Smacznego!
Rodzynki namoczyc na noc w wodce, najlepiej w sloiku zamknietym, Nutelle wymieszac z margaryna i namoczonymi rodzynkami . Posmarowac biszkopt, nastepnie ubic smietane z sniezka, wylozyc delikatnie na mase z nutelli, i posypac platkami migdalow, Schlodzic.Smacznego!