Sposób przygotowania:
Ciasto słodki prezesPrzygotowanie masy

Trzy szklanki mleka gotujemy, a w jednej szklance mleka rozrabiamy trzy budynie z sześcioma łyżkami cukru. Wlewamy do gotującego się mleka i mieszamy, aż zgęstnieje, studzimy.
Przygotowanie masy

Margarynę ucieramy mikserem i stopniowo dodajemy ostudzony budyń.
układanie ciastek

Na dnie tortownicy układamy herbatniki namoczone w mleku.
smarowanie masą

Ciastka smarujemy cienko 1/3 masy kajmakowej.
posypywanie ryżem

. Posypujemy połową ryżu preparowanego.
wykładanie masy

Następnie wykładamy połowę masy budyniowej.
układanie ciastek

Ponownie układamy herbatniki namoczone w mleku, 1/3 masy kajmakowej, ryż i drugą połowę masy budyniowej.
masa

Przykrywamy ostatnią warstwą ciastek i smarujemy pozostałą masą kajmakową.
przygotowanie masę śmietankowej

Śmietanę ubijamy mikserem, dodajemy cukier oraz mascarpone .
wykładanie masy

Masą wykładamy na wierzch ciasta i posypujemy startą czekoladą.
ETAP 11:

Ciasto chłodzimy w lodówce 2 godziny.