Sposób przygotowania:
Ciasto ucierane z truskawkami
Wszystkie składni utrzeć mikserem w pojemniku z 4 minuty na najwyższych obrotach na dość gęste ciasto.
Forma 30x24 cm z papierem do pieczenia, ciasto wyłożyć do formy, gęsto poukładać truskawki.
Piec w nagrzanym piekarniku na 190 C, grzanie góra/dół około 50 minut, do suchego patyczka, ciasto dobrze wystudzić, przed podaniem posypać pudrem cukrem.
Forma 30x24 cm z papierem do pieczenia, ciasto wyłożyć do formy, gęsto poukładać truskawki.
Piec w nagrzanym piekarniku na 190 C, grzanie góra/dół około 50 minut, do suchego patyczka, ciasto dobrze wystudzić, przed podaniem posypać pudrem cukrem.
![Ciasto ucierane z truskawkami Ciasto ucierane z truskawkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-truskawkami-539056.jpg)
![Ciasto ucierane z truskawkami Ciasto ucierane z truskawkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-truskawkami-539057.jpg)
![Ciasto ucierane z truskawkami Ciasto ucierane z truskawkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-ucierane-z-truskawkami-539058.jpg)
SylaUla