Sposób przygotowania:
Ciasto z delicjami i galaretka
Białka ubić na pianę. Dodać cukier, a następnie cały czas miksując żółtka. Następnie mąkę, kakao i proszek. Delikatnie wymieszać. Piec w 180 stopniach ok. 25 minut.
Żelatynę przygotować według przepisu na opakowaniu. Ostudzić.
Śmietanę ubić na puch, dodać cukier i żelatynę. Zmiksować. Galaretkę przygotować w ¾ podanej ilości wody. Ostudzić. Na biszkopta wyłożyć część masy, ułożyć ciasta, wyłożyć resztę masy. Na wierzchu ułożyć brzoskwinie pocięte na plasterki i zalać tężejącą galaretką
Żelatynę przygotować według przepisu na opakowaniu. Ostudzić.
Śmietanę ubić na puch, dodać cukier i żelatynę. Zmiksować. Galaretkę przygotować w ¾ podanej ilości wody. Ostudzić. Na biszkopta wyłożyć część masy, ułożyć ciasta, wyłożyć resztę masy. Na wierzchu ułożyć brzoskwinie pocięte na plasterki i zalać tężejącą galaretką