Sposób przygotowania:
Ciasto z jabłkami
Jabłka obrać i pokroić na kawałki.
Wybić do gara jaja, cukier i cukier wanilinowy, szczyptę soli.
Miksować długo.
Dodać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia.
Miksować.
Na końcu dodać rozpuszczoną margarynę ( letnią lub bardzo ciepłą - obojętnie ).
Miksować.
Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem blachę i posypaną bułką tartą.
Na ciasto ułożyć delikatnie jabłka ( nie wciskać ich ).
Piec :)
Wybić do gara jaja, cukier i cukier wanilinowy, szczyptę soli.
Miksować długo.
Dodać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia.
Miksować.
Na końcu dodać rozpuszczoną margarynę ( letnią lub bardzo ciepłą - obojętnie ).
Miksować.
Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem blachę i posypaną bułką tartą.
Na ciasto ułożyć delikatnie jabłka ( nie wciskać ich ).
Piec :)