Sposób przygotowania:
Ciasto z kubusiami
Ugotować budyń z cukrem na kubusiach, przestudzić i połączyć z margaryną, wyłożyć na biszkopt. W małej ilości wody ugotować galaretkę, (ok 0,70 ml) ubić kremówkę, połączyć ze ściągającą się kremówką i wylać na masę budyniową. Poczekać aż zgęstnieje w jakimś chłodnym miejscu
iwi69
msewka
Ciasto jest świetne.Ale tu trochę zmian bym dokonała.Do budyniu nie dodawałabym margaryny (robiłam z margaryną i bez,więc mam porównanie), A do kremówki wystarczy dodać 2 śmietan-fixy, ew. szczyptę żelatyny.Poza tym troszkę bym się czepiła opisu,np.ugotować galaretkę,czyli rozpuścić w gorącej wodzie i ta ściągająca się kremówka to ma być pewnie galaretka.Ciasto jest dobre,tylko nieraz się wkradną małe błędy słowne (ja też je popełniam),więc lepiej w komentarzu prostować,bo poprawić przepisu ni można, a szkoda.I tak 5 ode mnie.
Sianka
Ja robię z takiego przepisu i uważam że jest ok!!A jesli sie komus nie podoba nie musi kożystać z moich przepisów!!Tym bardziej ich komentować!!