Sposób przygotowania:
Ciasto z kulkami kokosowymi i kajmakiem
Biszkopt: Białka przekładamy do miski i ubijamy na sztywną pianę,wsypujemy cukier i ubijamy aż się rozpuści.Następnie dodajemy żółtka i chwile ubijamy.Na koniec wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao,delikatnie mieszamy.Ciasto przekładamy do tortownicy o średnicy 23 cm,wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 20 minut .Upieczony,wystudzony biszkopt przekrawamy na dwa krążki. Masa budyniowa: Budynie rozpuszczamy w pół szklanki mleka,resztę mleka gotujemy z cukrem.Wlewamy rozpuszczone budynie i gotujemy do zgęstnienia.Następnie budyń studzimy.Masło ucieramy na puszystą masę,stopniowo dodajemy przestudzony budyń i dokładnie ucieramy. Kulki kokosowe: Mąkę ziemniaczaną mieszamy z wiórkami,mleko gotujemy z cukrem ,do gotującego wsypujemy wiórki i gotować chwilę do zgęstnienia cały czas mieszając.Lekko ostudzić i formować równej wielkości kulki. Przekładanie: Na biszkopt nakładamy połowę masy budyniowej ,następnie smarujemy masę krówkową i układamy kulki kokosowe.Na kulki resztę masy budyniowej i biszkopt. Ciasto dekorujemy polewą czekoladą i odstawiamy do stężenia do lodówki,najlepiej na całą noc.